PARTICULIER

Uitdeuken zonder spuiten werd lang gezien als een dienst die door de specialist uitsluitend aan autoschade herstelbedrijven werd aangeboden. Het was onbekend bij het grote publiek. Inmiddels is echter ook voor particulieren steeds meer duidelijk aan het worden dat rechtstreeks naar de specialist stappen voor goedkoop uitdeuken een hele goede optie is.

Snel geregeld

Een belangrijk voordeel van het herstellen van autoschade door gebruik te maken van uitdeuken zonder spuiten, is dat het snel verzorgd kan worden. Zo hoeft de autospuiterij bijvoorbeeld niet te worden ingeschakeld en is er geen droogtijd voor de lak. Het gaat dus om uitdeuken van kleine schade zonder lakschade. Nadat de deuk verwijderd is, is het werk direct klaar. Om die reden kan veel sneller gehandeld worden. Dit maakt het voor particulieren zeer aantrekkelijk.

Goedkoper

Goedkoop uitdeuken is ook nog eens goed voor de portemonnee. Zowel uw eigen portemonnee, als die van uw verzekeringsmaatschappij. Ook dit is een belangrijke reden waarom door steeds meer mensen uitdeuken zonder spuiten als de ideale optie wordt gezien. Het herstel is van hoge kwaliteit, zonder dat daarbij meer werk gedaan hoeft te worden dan nodig is. Dit betekent dat er minder kosten voor manuren zijn en er ook minder materiaalkosten gerekend worden. Vaak is zijn de kosten zo laag dat ze minder zijn dan uw eigen risico en is het dus voordeliger om de schade niet aan de verzekering op te geven. Daarmee valt de no-claim korting ook niet terug.

 

snelle afhandeling

Een voordeel is ook nog eens dat het uitdeuken zonder spuiten snel afgehandeld kan worden. Zo kan direct een raming van de kosten door middel van een taxatie worden gegeven. De reparatie kan dan snel worden uitgevoerd zodat u de auto niet onnodig lang kwijt hoeft te zijn. Uiteindelijk zijn alle betrokken partijen op die manier dus ook snel geholpen. Dit maakt goedkoop uitdeuken de best mogelijke optie.

 

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Hier kunt u onze privacyverklaring vinden.

Je moet de voorwaarden accepteren.