AUTOSCHADEHERSTEL

voordrukken of push to paint genoemd

Uitdeuken zonder spuiten wordt vaak aangeboden voor om kleine deukjes te verwijderen. Wanneer uitdeuken zonder lakschade gedaan kan worden, dan zijn hier enkele specialisten in te vinden. Wat echter veel minder vaak wordt aangeboden, maar u bij ons wel kunt laten verzorgen, is voordrukken of ook wel push to paint genoemd. Dit is een vorm van autoschade herstel waarbij nog wel gespoten moet worden maar wat toch een flinke tijdsbesparing oplevert.

Grote
deuken

Goedkoop uitdeuken is ook nog eens goed voor de portemonnee. Zowel uw eigen portemonnee, als die van uw verzekeringsmaatschappij. Ook dit is een belangrijke reden waarom door steeds meer mensen uitdeuken zonder spuiten als de ideale optie wordt gezien. Het herstel is van hoge kwaliteit, zonder dat daarbij meer werk gedaan hoeft te worden dan nodig is. Dit betekent dat er minder kosten voor manuren zijn en er ook minder materiaalkosten gerekend worden. Vaak is zijn de kosten zo laag dat ze minder zijn dan uw eigen risico en is het dus voordeliger om de schade niet aan de verzekering op te geven. Daarmee valt de no-claim korting ook niet terug.

 

Goedkoop uitdeuken geldt ook voor het voordrukken. Autoschade herstel zal altijd iets meer kosten dan uitdeuken zonder lakschade, maar de kosten kunnen door deze techniek wel goed beperkt worden. Autoschade die gemakkelijker hersteld kan worden zal minder kosten voor de arbeid en het materiaal dat gebruikt wordt met zich meebrengen. Dit is zowel voor u als voor uw verzekeringsmaatschappij natuurlijk goed nieuws te noemen.

 

 

Goedkoper

De
voordelen


Autoschade herstel door middel van voordrukken brengt veel voordelen met zich mee. Zoals reeds aangegeven is het goedkoper. Daarnaast is het van hoge kwaliteit. Het zorgt voor zo min mogelijk spuitwerkzaamheden. Dit maakt dat het ook nog eens een stuk sneller gedaan kan worden. Ook dat is een goede reden om voor deze methode te kiezen. De materialen worden in de juiste vorm terug gedrukt waardoor alleen het hoognodige bewerkt hoeft te worden door de autospuiterij.

Eigen risico autoschade

Een belangrijke reden om voor uitdeuken zonder lakschade te kiezen, is de manier waarop hier door de verzekering mee wordt omgesprongen. Als het gaat om een autoverzekering, dan is het in het geval van autoschade zo dat er eigen risico gerekend kan worden. Cascoschade wordt vaak gezien als een reden om het eigen risico aan te spreken. Onder andere de omvang van de schade speelt hierin mee. Juist op dat vlak kan het uitdeuken zonder schade een belangrijke rol spelen omdat het totaalbedrag vaak lager is dan uw eigen risico en uw no-claim korting komt niet in gevaar.

DIRECT REGELEN

Uitdeuken zonder lakschade betekent in de eerste plaats dat de omvang van de autoschade vastgesteld moet worden. Zo kan ook direct worden gezien of de autospuiterij erbuiten kan blijven. Kleine deukjes verwijderen kan snel worden gedaan en alles kan direct zonder de verzekering worden geregeld. Dit zorgt voor een snelle afhandeling en betekent dat de auto snel weer bij u terug is of misschien niet eens gemist hoeft te worden.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.